Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень

  • 25 лют. 2018 12:05
  • 1032
    • Новина Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень Ранкове місто. Кропивницький
    П’яний лякав перехожих ножем
     До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення, що невідомий кидається на перехожих із ножем. За викликом терміново виїхала група реагування патрульної поліції. Правоохоронці виявили пораненого, якого негайно госпіталізували. 
    Зловмисника, на якого вказали свідки, наздогнали та вилучили господарський ніж. Він  пояснив, що добряче випив, а потім ходив містом та лякав мешканців кухонним ножем. Коли проходив повз будинок, у нього виник конфлікт із чоловіком, якого він ударив ножем.
     
     
     
    У день народження отримав удар ножем
    У Кропивницькому поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю міста.  
    Під час гостин чоловік завдав 33-річному жителю кропивницького ножового поранення. За такі дії особі загрожує кримінальна відповідальність.
      
    Пригода сталася пізно ввечері. Місцевий мешканець запросив товаришів у гості з нагоди святкування свого дня народження. Між сп’янілими чоловіками раптово виникла сварка, яка переросла в бійку. Господар помешкання намагався розборонити знайомих і отримав удар ножем. Родичі негайно викликали працівників поліції та швидку медичну допомогу. 
     
    «Отримавши повідомлення, слідчо-оперативна група виїхала за вказаною адресою. Менш ніж за годину неподалік від місця пригоди поліцейські затримали зловмисника, - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. - Нині 27-річному місцевому жителю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України».
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
     
     
    Як зухвалий злочинець вбив нещасну бабусю
     
    На Кіровоградщині поліцейські за добу встановили та затримали вбивцю пенсіонерки. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    Спочатку працівники поліції отримали повідомлення про зникнення особи. Ретельно оглянувши помешкання 79-річної жінки, поліцейський експерт на меблях виявив «замиті» сліди крові. У подальшому оперативники вирахували зловмисника, причетного до скоєння особливо тяжкого злочину. За вбивство, поєднане з розбійним нападом, чоловіку загрожує покарання – до 15 років, або довічне увезення.
     
    Пригода сталася минулого тижня в одному з сіл Кіровоградського району. Племінниця потерпілої, яка наглядала за старенькою родичкою, раптово втратила з нею телефонний зв’язок, а двері оселі виявилися замкненими зовні. Почекавши кілька днів, заявниця покликала на допомогу поліцейських.
     
    Відчинивши двері хатини, де мешкала літня жінка, та провівши огляд помешкання, працівники поліції помітили дещо порушену обстановку, однак більшість особистих речей потерпілої все ж лишалися на своїх місцях. Про те, що скоєно злочин, стало зрозуміло лише тоді, як на місці ретельно попрацювали експерти. Ледве помітні, нашвидкуруч «замиті» краплини крові на стільці, свідчили про можливі насильницькі дії відносно старенької господині. Подальший напрямок руху вбивці бабусі вказав службовий пес. Взявши слід, вівчарка привела кінолога та оперативників на околицю села, де і знайшли одяг потерпілої.