Безробітних Світловодська запрошували на роботу до українсько-американського підприємства

  • 25 лют. 2018 11:06
  • 944
    • Новина Безробітних Світловодська запрошували на роботу до українсько-американського підприємства Ранкове місто. Кропивницький
    Міні-ярмарок: безробітних Світловодська запрошували на роботу до українсько-американського підприємства
     
    У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості, на замовлення деревообробного підприємства СП з Іноземними інвестиціями у формі ТОВ «ПЛАЙТЕХ» пройшов міні-ярмарок вакансій за професіями «машиніст дробильних машин» та підсобний робітник.
     
    Олена Салімова, начальник відділу кадрів підприємства, у рамках заходу презентувала виробництво, зазначивши, що його спеціалізацією є виготовлення меблевої продукції, зокрема фанери, дерев'яних плит, панелей та шпону. Також шукачі роботи були ознайомлені зі специфікою діяльності зазначеного підприємства, графіком роботи, умовами і рівнем оплати праці та соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.
     
    З претендентами на робочі місця були проведені індивідуальні консультації з метою виявлення їхніх професійних якостей, у результаті яких одна особа отримала направлення на працевлаштування та двоє виявили бажання відвідати підприємство та ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.  
     
     
    У свою чергу фахівці міськрайонного центру зайнятості запропонували представнику роботодавця залучити безробітних до участі в роботах тимчасового характеру, а також скористатись послугою підвищення кваліфікації робітників шляхом стажування безпосередньо на робочому місці.
    Змістовим елементом заходу стало функціонування консультпунктів, у яких усі охочі мали змогу отримати роз’яснення щодо основних аспектів чинного трудового законодавства, а також юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.
     
    Л. Шевченко, провідний фахівець з питань зайнятості населення Світловодського міськрайонного центру зайнятості