Найнебезпечніші події, що сталися на Кропивниччині минулого тижня

  • 24 лют. 2018 13:24
  • 1040
    • Новина Найнебезпечніші події, що сталися на Кропивниччині минулого тижня Ранкове місто. Кропивницький
    Будинок ледь не згорів
    19 лютого о 12:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Новгородській в обласному центрі. Про це повідомляє прес–служба УДСНС в області. 
    На момент прибуття пожежно–рятувальних підрозділів на місце події в житловому будинку горіли речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м. Травмованих та загиблих немає. Вогнеборці о 13:06 пожежу локалізували та о 15:01  ліквідували. 
     
     
     
    На Попова зіткнулися три автівки
    На вулиці Попова 59–річний водій авто «Форд» не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся зі «Славутою» та ВАЗ 2110. Внаслідок автівки отримали механічні пошкодження. Про це повідомляє речниця Патрульної поліції Кропивницького. 
    Ніхто з учасників ДТП не постраждав. На винуватця ДТП склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.
     
     
     
    На Пашутінській п’яний водій врізався у стовб
    У Кропивницькому водій легкового автомобіля у стані сп’яніння з’їхав із проїзної частини та збив електроопору. По це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
     21 лютого близько 17:30 по вулиці Пашутінській, 22, сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події патрульних поліцейських викликали випадкові свідки інциденту.
     
    Вони повідомили правоохоронцям, що водій автомобіля ВАЗ 2101 виїжджав із прилеглої території на проїзну частину. Водій не впорався із керуванням та наїхав на електроопору, що знаходилась на протилежному боці дороги. В результаті опора похилилася на балкон сусіднього будинку. Автомобіль також зазнав механічних пошкоджень.
     Патрульні, які прибули за викликом, розпочали оформлення дорожньо-транспортної пригоди. Спочатку водій відмовлявся від того, що саме він перебував за кермом. Проте декілька свідків вказали саме на цього чоловіка як на водія.
     
    Крім того, під час спілкування із водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння – нестійку ходу, запах алкоголю із рота. Патрульні запропонували чоловікові пройти освідування на стан сп’яніння, але чоловік у присутності двох свідків відмовився від його проходження.
     
    Патрульні поліцейські склали щодо водія адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, а також за статтею 130 КУпАП, яка передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.
     
     
    У Кіровоградському районі загорівся Chevrolet Lacetti
     
    18 лютого о 15:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Степове Кіровоградського району. 
    На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події горів легковий автомобіль Chevrolet Lacetti.
    Травмованих та загиблих немає. Силами вогнеборців о 16:08 пожежу локалізували та о 16:16 – ліквідували. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 
    Наразі причину пожежі з’ясовують фахівці.