Працівники поліції затримали "гопників", які пограбували перехожого

  • 21 лют. 2018 12:13
  • 1054
    • Новина Працівники поліції затримали «гопників», які пограбували перехожого Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили особи зловмисників, причетних до пограбування. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    На одній з вулиць селища Новгородка вночі троє молодих людей, застосувавши силу, відібрали у перехожого гаманець із грошима. За скоєне особам може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі. 
     
    Пригода мала місце вихідного дня. Чоловік після гостин у знайомого пізньої пори повертався додому до родичів, які мешкають у селищі. По дорозі зустрів компанію з трьох невідомих громадян. Чоловіки побили перехожого, а потім відібрали у нього гаманць із кількома сотнями гривень та втекли з місця події. 
     
    Потерпілий звернувся до відділення поліції з повідомленням про скоєння стосовно нього злочину лише наступного дня надвечір. Правоохоронці розпочали пошуки зловмисників та встановили причетність до грабежу жителів району, 26, 19 і 16 років. 
     
    Як з’ясувалося, чужий гаманець спільники викинули, а гроші розділили між собою та витратили. Одного з хлопців зафіксувала камера відеоспостереження у магазині, коли він робив покупки після скоєного. 
    За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. 
     
    Нагадаємо, п’яний мужчина лякав перехожих ножем