Кропивницькі таєквондисти зайняли призові місця на Чемпіонаті з Таеквон-до (ФОТО)

  • 20 лют. 2018 16:08
  • 1223
    • Новина Кропивницькі таєквондисти зайняли призові місця на Чемпіонаті з Таеквон-до (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На минулих вихідних, 17 – 18 лютого 2018 року в місті Харкові пройшов «Відкритий Чемпіонат Харківської області з Таеквон-до серед юнаків та юніорів», які проходили в НСК Каразинський, де приймали участь 207 спортсменів, серед яких були і наші земляки з Кропивницького - вихованці клубу «Корсар» під керівництвом тренера-викладача Корсікова Валентина Сергійовича.
     
    Змагання проводились у кількох видів програми (спаринг – поєдинок у бойовому мистецтві, туль – комплекс формальних вправ, силовий тест, спец-техніка) та в різних вікових категорія від 7 до 17 років. Кропивницький клуб «Корсар» був представлений наступними спортсменами:
     
     
    Соха Богдан (наймолодший спортсмен змагань 7 років) – виступав в виді програми (спаринг), де і посів перше місце
     
    Погорілий Евген (10 років) – виступав у двох видах програм (спаринг, туль) де і посів перше місце в спарингу та третє в тулях
     
    Забуранний Валентин (14 років) -  виступав в виді програми (спаринг), де і посів друге місце
     
    Бойко Ярослав (9 років) - виступав в виді програми (спаринг) де і посів перше місце
     
    Осін Євген (13 років) - виступав в виді програми (спаринг) де і посів третє місце
     
    Глядачі із завмиранням подиху спостерігали за нашими земляками, які демонстрували найвидовищні поєдинки у одному із популярніших видів програми Таєквон-до (спаринг).
     
     
    Дивлячись на юних спортсменів з Кропивницького і ту дисципліну та жагу до перемоги, яку вони демонстрували, починаєш радіти та відчувати гордість за наш край.
     
    Також тренер клубу «Корсар» Корсіков В.С. від всього серця висловлює подяку секунданту команди Корсікової С.М. та батькам вихованців клубу за підтримку команди.