Патрульні виявляють автівки, які перебувають у розшуку

  • 19 лют. 2018 15:31
  • 725
    • Новина Патрульні виявляють автівки, які перебувають у розшуку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські Кіровоградської області продовжують виявляти осіб та транспортні засоби, які перебувають у розшуку. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Так, у п’ятницю, 16 лютого, екіпаж патрульної поліції патрулювали вулицю Яновського. Увагу патрульних привернув легковий автомобіль Chevrolet Lacetti, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме заборону обгону на перехресті. Патрульні зупинили авто.
     
    Із метою притягнення водія до адміністративної відповідальності правоохоронці попросили у нього відповідні документи. Проте під час перевірки документів патрульні з’ясували, що цей автомобіль вже декілька місяців перебуває у розшуку в одній із сусідніх областей України. На місце події викликали працівники слідчо-оперативної групи для з’ясування усіх обставин справи.
     
    А в суботу, 17 лютого, один із екіпажів патрульної поліції патрулював центральну частину міста у пішому режимі. Обстежуючи дворові території вулиці Тараса Карпи, правоохоронці помітили чоловіка. Той, побачивши патрульних, спробував покинути місце перебування.
     
    Проте поліцейські зупинили громадянина та перевірили його особу по спеціалізованій базі. Як виявилося, чоловік має причетність до грабежу, який відбувся напередодні, та перебуває у розшуку. Громадянина передали слідчим Кропивницького відділу поліції для проведення подальших процесуальних дій.