Як кропивницька "Зірка" програла "Маріуполю"

  • 19 лют. 2018 11:11
  • 1022
    • Новина Як кропивницька «Зірка» програла «Маріуполю» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У першому своєму матчі 2018 року після тривалої перерви в іграх команд Прем’єр-ліги кропивницька «Зірка» 18 лютого вдома програла клубові «Маріуполь» з рахунком 0:3.
     
    Перерва далася взнаки, тож суперники розпочали гру обережно. І так тривало до того часу, аж поки після передачі з правого флангу маріуполець Андрій Тотовицький зблизька пробив по воротах Євгена Паста, який відбив удар. Однак наших захисників випередив гравець «Маріуполя» Андрій Борячук, добивання якого на дев’ятій хвилині матчу виявилося результативним. Рахунок став 0:1.
     
    Лише після голу у власні ворота наші земляки почали намагатися грати активніше. 
    І на 24-й хвилині мали реальний шанс зрівняти рахунок. Та Дмитро Білоног його втратив, коли пробив у дальній кут воріт суперника, але схибив. Аж тут знову наша оборона виявилася не на висоті: той-таки Андрій Борячук знову з невеликої відстані на 26-й хвилині заколотив м’яча у ворота «Зірки». 
     
     
    Після цього мали нагоду забити як гості (В’ячеслав Чурко та Денис Дедечко), так і господарі поля (Дмитро Білоног). У другому таймі кропивничани намагалися поквитатися з маріупольцями, які вичікували на помилку господарів. І таки дочекалися, коли фатальний для нашої команди Андрій Борячук переграв Євгена Паста й таким чином став автором хет-трику: 0:3.
    Результат матчу розчарував кропивницьких уболівальників, які аж ніяк не очікували на такий розгром своїх улюбленців. Тож надалі «Зірка» має реабілітуватися перед ними.
     
    Юрій Сергійчук 
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
    Нагадаємо: Кропивницькі дзюдоїсти здобули медалі «Кубок федерації дзюдо Кривого Рогу»