Як на Кіровоградщині пройшла акція добра і милосердя «Різдвяний Ангел»? (ВІДЕО)

  • 17 лют. 2018 17:24
  • 1253
  •  
    Більше 500 дітей отримали подарунки, завдяки проведенню щорічної акції добра і милосердя «Різдвяний Ангел» священиками та вірянами Благовіщенського храму Української Православної Церкви у Кіровоградській області.
     
    16 лютого, в період продовження святкування Срітення Господнього, з благословіння Високопреосвященнішого Іоасафа Митрополита Кіровоградського і Новомиргородського, духовенство та віряни Благовіщенського храму разом з учнями недільної школи звершили поїздку у селище Нове, де близько 50 дітей, якіо знаходяться на лікуванні, отримали солодкі подарунки, іграшки, одяг та взуття в завершення благодійної акції добра і милосердя «Різдвяний Ангел».
     
     
    Варто нагадати, що благодійна акція була запланована на період різдвяних свят з 7 січня по 15 лютого.
    За цей період, зусиллями багатьох вірян від храмів Української Православної Церкви у нашому місті вдалося зібрати значну допомогу у вигляді коштів, солодких подарунків, іграшок, дитячого одягу і взуття! Все це було передано у місця, де це вкрай необхідно:
    1. 16 січня більше 300 дітей, вихованців дитячих будинків Новомиргороду, отримали подарунки від вірян Благовіщенського храму.
    З різдвяними привітаннями до дітей - сиріт вирушили учні недільної школи, співали колядки, вручали власноруч виготовлені і сформовані подарунки:
     
    2. 22 січня в День Соборності України, з благословіння Високопреосвященнішого Іоасафа Митрополита Кіровоградського і Новомиргородського, духовенство та віряни Благовіщенського храму спільно з учнями недільної школи звершили чергову поїздку з благодійною акцією «Різдвяний Ангел» в Рівнянську спеціальну загальноосвітню школу - інтернат.
    Різдвяний Ангел разом з помічниками привітали вихованців дитячого будинку різдвяною виставою, колядками та народними піснями.
    Передали більше 100 пар дитячого і підліткового взуття, одяг, канцелярське приладдя, іграшки та ін.:
    https://youtu.be/7SjClmmLQR0
     
    Варто зауважити, що метою акції було привітати у Різдвяні свята: дітей сиріт, з малозабезпечених родин, дітей з особливими потребами, підготувати для них подарунки!
     
    Близько 500 дітей отримали подарунки від парафіян Благовіщенського храму Української Православної Церкви у Кіровоградській області. 
    Дякуючи допомозі і підтримці жителів нашого міста, і зокрема тим жителям, які зараз проживають у США та на Кіпрі, з Божою допомогою, нам вдалося здійснити задумане, зібрати значну допомогу і передати її за призначенням! Крім цього, по нашому місту надавалась допомога і вручались подарунки малозабезпеченим родинам та людям похилого віку.
    Щиро вдячні всім за допомогу та підтримку, і за можливість творити добро разом!!!