ПрАТ «Гідросила АПМ» запрошує кропивничан на роботу

  • 16 лют. 2018 11:33
  • 1502
    • Новина ПрАТ «Гідросила АПМ» запрошує кропивничан на роботу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Найбільше виробництво гідравлічних машин в Східній Європі відкрило свої двері для безробітних кропивничан.
     
    Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості   допомагає у організації та проведенні Днів відкритих дверей на виробництві ПрАТ «Гідросила АПМ». 
     
    Днями  провели черговий захід для збільшення поінформованості шукачів роботи про ПрАТ «Гідросила АПМ» та підвищення зацікавленості у працевлаштуванні на вакантні робочі місця: безробітних ознайомили зі специфікою діяльності підприємства безпосередньо. Загалом у заході взяли участь 23 шукача роботи.
     
     
    На відкритті заходу Наталія Бережна, начальник відділу управління персоналом підприємства, та Євген Кудрич, провідний інженер, змістовно презентували виробництво. Зазначалося, що ПрАТ «Гідросила АПМ» спеціалізується на виробництві насосів, компресорів та гідравлічних систем. Було озвучено основні професійні вимоги, необхідні для виконання виробничих завдань на належному рівні, якісно та вчасно. Крім того, господарі заходу поінформували про плани на майбутнє, у т. ч. вакансії, створення яких планується у наступному році, а також відповіли на усі запитання, що цікавили учасників заходу.
     
    Так, станом на сьогодні, підприємство потребує фахівців за такими посадами: слюсар з механоскладальних робіт, верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуванням, терміст, шліфувальник та інші. 
     
     
     
    У свою чергу фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості  акцентовали увагу присутніх на можливості професійного навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавця, з урахуванням поточної і перспективної потреби ринку праці, а також стажування безпосередньо на робочих місцях. 
     
     На думку шукачів роботи, День відкритих дверей на виробництві пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості висловили надію, що День відкритих дверей принесе позитивні результати як роботодавцю в укомплектуванні вакансій, так і громадянам, які шукають роботу.
     
    Я. Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Нагадаємо: Безробітні Кіровоградщини можуть стати електрогазозварниками