У двох територіальних підрозділах поліції Кіровоградщини призначено нових керівників

  • 8 лют. 2018 16:32
  • 967
    • Новина У двох територіальних підрозділах поліції Кіровоградщини призначено нових керівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник обласного главку відомства Сергій Кондрашенко представив їх особовому складу. Олександрійський відділ поліції очолив Володимир Горяний, Олександрійське районне відділення – Віталій Кравцов.
     
    Робоча зустріч пройшла сьогодні, 8 лютого, за участі міського голови Олександрії Степана Цапюка, представників районної державної адміністрації, районної ради та засобів масової інформації.
     
     
    Під час наради Сергій Кондрашенко звернув увагу особового складу підрозділів на основні вимоги до їхньої роботи, серед яких – суворе дотримання дисципліни та законності, неухильне дотримання обліково-реєстраційної дисципліни, посилення превентивних заходів, що сприятимуть підтриманню порядку на території, розкриття злочинів та допомога громадянам, які звертаються до поліції.
     
    «Робота Олександрійського відділу та Олександрійського районного відділення перебуває на моєму особистому контролі, а також моїх заступників та керівників служб за напрямками оперативно-службової діяльності. Упевнений, що спільними зусиллями нам вдасться найближчим часом досягти покращання у роботі ваших підрозділів і цьому, на нашу думку, сприятимуть ті кадрові зміни, що відбулися», - зазначив очільник відомства.
     
    У продовження робочої зустрічі Сергій Кондрашенко представив нових керівників.
    Тимчасово виконуючим обов’язки начальника Олександрійського відділу поліції призначено підполковника поліції Горяного Володимира Васильовича, який раніше очолював відділення поліції Компаніївського району.
     
     
    Т.в.о. начальника Олександрійського районного відділення поліції став підполковник поліції Кравцов Віталій Миколайович, який до того перебував на посаді заступника начальника Знам’янського відділу поліції. 
    Сергій Григорович побажав новопризначеним керівникам та їхнім підлеглим успіхів у службі, а також подякував попереднім начальникам підрозділів за роботу з розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів.
     
    Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.