У Кропивницькому потерпілий сам розшукав вкрадений акумулятор

  • 8 лют. 2018 12:00
  • 1214
    • Новина У Кропивницькому потерпілий сам розшукав вкрадений акумулятор Ранкове місто. Кропивницький
     
    Камери відеоспостереження допомогли патрульним поліцейським виявити ймовірного крадія металу. Про це на ФБ повідомляє патрульна поліція Кропивницького.
     
    Ініціатором майже детективної історії став 31-річний громадянин, у якого 6 лютого зловмисник викрав з припаркованого поряд із домом автомобіля акумуляторну батарею.
     
    Телефонувати на лінію 102 чоловік не став, натомість самостійно вирішив перевірити найближчі в цьому районі пункти прийому металобрухту. В одному з таких пунктів, на вулиці Героїв України, він побачив акумуляторну батарею, схожу на ту, що у нього викрали з авто.
     
     
    Саме тоді чоловік зателефонував на лінію 102 та повідомив про подію.
     
    Під час обстеження прилеглої території патрульні виявили неподалік, на комісійному автомайданчику, камери відеоспостереження, які зафіксували невідомого громадянина, який того дня, 6 лютого, приніс до пункту прийому металобрухту, розшукувану батарею.
     
    На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
     
    Вчора, 7 лютого, близько 16-ї години вечора, до патрульних звернулися працівники того самого пункту прийому та повідомили, що до них знову прийшов здавати метал той самий чоловік, який підозрюється у крадіжці акумуляторної батареї.
     
    Патрульні одразу виїхали на місце події та затримали ймовірного зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець обласного центру.
     
    На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Наразі слідчі встановлюють всі обставини події та перевіряють причетність даної особи до крадіжки.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому затримали викрадача залізного паркану на Набережній (ФОТО)