У Кропивницькому Центр розвитку місцевого самоврядування презентує План роботи

  • 8 лют. 2018 14:07
  • 2565
    • Новина У Кропивницькому Центр розвитку місцевого самоврядування презентує План роботи Ранкове місто. Кропивницький
     
    У п’ятницю, 9-го лютого 2018 року за адресою вул. Велика Перспективна 15/7, м. Кропивницький об 11.00 розпочнеться презентація Плану роботи 2018 рік Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Про це повідомляють організатори.
     
    Під час прес-конференції, в якій візьмуть участь керівництво та радники Центру, а також представники партнерських організацій та установ, журналісти зможуть дізнатися про плани роботи Центру розвитку місцевого самоврядування на поточний рік. Зокрема, мова йтиме про надання дієвої допомоги громадам Кіровоградщини та зміцненні спроможності органів влади і місцевого самоврядування для реалізації регіональної політики та реформи децентралізації.
     
    Участь у презентації Плану візьмуть:
    Олег Яременко, директор Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".
    Вікторія Кулікова, начальник Управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської обласної державної адміністрації
    Микола Христенко, голова обласної організації Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад
     
    Під час заходу відбудеться також знайомство із радниками, які працюють у Центрі розвитку місцевого самоврядування та надають інформаційну, методичну і консультаційну допомогу громадам на Кіровоградщині.