Як зареєструватися для участі у ЗНО?

  • 31 січ. 2018 16:11
  • 807
    • Новина Як зареєструватися для участі у ЗНО? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Успішна реєстрація на ЗНО лише з ID-карткою
     
    Умови проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, у 2018 році зазнали деяких нововведень відповідно до законодавчих змін.
     
    Однією з умов реєстрації для участі у ЗНО є подання копії паспорта громадянина України особами, яким станом на 1 вересня року не виповнилося 16 років, що передує року їх участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Згідно чинного законодавства паспорт вперше оформлюється в 14 років.
     
    Отримати паспорт у формі картки можна у підрозділах Управління Держаної міграційної служби України в Кіровоградській області за реєстрацією місця проживання. Для оформлення ID-картки необхідно подати свідоцтво про народження, документи, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження перебували у громадянстві України (в інших випадках - довідку про реєстрацію особи громадянином України), документи для внесення додаткової змінної інформації: довідка про реєстрацію місця проживання, довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.
     
    Перший паспорт громадянина України видається безкоштовно.
     
    Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області