На Кіровоградщині офіцери керівного складу поліції "кришували" збут наркотиків (ФОТО)

  • 31 січ. 2018 09:58
  • 1509
    • Новина На Кіровоградщині офіцери керівного складу поліції «кришували» збут наркотиків (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині СБУ викрила двох посадовців поліції на «кришуванні» наркобізнесу
     
     
    Співробітники Служби безпеки України разом із прокуратурою та підрозділом внутрішньої безпеки Національної поліції викрили працівників керівної ланки поліції одного з міських відділів поліції Кіровоградської області на «кришуванні» збуту наркотиків. Про це повідомляє прес-група УСБУ в Кіровоградській області.
     
     
    Правоохоронці встановили, що підполковник та майор поліції, погрожуючи кримінальним переслідуванням, примусили місцевого мешканця перепродавати амфетамін та метамфетамін у власних інтересах «кінцевому споживачу». Зловмисники гарантували чоловікові «роботу під їхнім дахом» за щомісячну винагороду у десять тисяч гривень. Оперативники спецслужби задокументували три факти отримання грошей посадовцями.
     
    Співробітники СБ України затримали обох поліцейських в громадському місці після отримання чергової «данини». 
    Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили в одного із фігурантів справи наркотики, які направлено на експертизу.
     
     
    У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
     
     
    Нагадаємо: 72 нових патрульних підсилять охорону порядку у Кропивницькому (ФОТО)