Найрезонансніші події, що сталися у Кропивницькому

  • 27 січ. 2018 10:07
  • 1613
    • Новина Найрезонансніші події, що сталися у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
    Головлікар вимагав хабар і попався
     
    За інформацією власних джерел Центральноукраїнського антикорупційного офісу, працівники СБУ разом з військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону затримали при отриманні хабара керівника військово–лікарської комісії поліклініки Нацполіції в Кропивницькому Олександра Галайду. Лікар вимагав 1000 доларів США для вирішення питання про надання колишньому військовослужбовцю, учаснику бойових дій, ІІІ групи інвалідності.
    Згодом Ленінський районний суд м. Кропивницького обрав затриманому міру запобіжного заходу: тримання під вартою строком 60 діб, або внесення застави у розмірі 193 820 грн. 
     
     
    Небайдужі кропивничани врятували замерзлого на снігу чоловіка  
     
    На вулиці Соборній, навпроти магазину «Аладін», небайдужі перехожі звернули увагу на чоловіка, який лежав на снігу непритомний. Один з перехожих викликав швидку допомогу, після двох викликів, хвилин через 10, «швидка» нарешті приїхала. На вигляд мужчина років 45–ти, ймовірно, у стані алкогольного спяніння. Навколо потерпілого зібралось декілька людей.
    При собі чоловік мав документи і банківські картки, а от мобілки не виявилось, щоб можна було зателефонувати родичам. Працівниці карети «швидкої» за допомогою чоловіків, які опинилися поруч, перенесли постраждалого до машини.
     
     
     
    Оце так знайомий... 
    Працівники поліції затримали чоловіка, який підозрюється у завданні смертельних тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє Маловисківський відділ поліції Кіровоградської області. За попередніми даними, двоє громадян посварилися через образливі слова, які один сказав іншому. У результаті опонент завдав 42–річному потерпілому численних травм, які виявилися для нього несумісними з життям.
    Зловмисника затримано та повідомлено про підозру в умисному завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. Санкцією статті передбачено позбавлення волі до 10 років.
     
    Убив дідуся через чутки
    19–річний хлопець до смерті побив 74–річного пенсіонера. До Вільшанського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в домоволодінні виявлено без ознак життя тіло господаря.
     
    Слідчі встановили, що напередодні до потерпілого на таксі приїжджав уродженець Вільшанського району, а нині житель Миколаївської області. Хлопець прийшов з’ясувати стосунки через те, що дідусь нібито розповсюджував про нього неправдиві чутки. Виникла сварка з бійкою, яка призвела до смерті чоловіка.
    Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби встановити місцезнаходження правопорушника. Його затримали та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). На території домоволодіння виявили речові докази злочину — знаряддя вбивства.
     
    У супермаркеті охоронець магазину випадково вбив відвідувача
     
    Поліцейські розслідують обставини нанесення чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть.  
    За попередніми даними, у  Знам’янці охоронець одного з супермаркетів запідозрив відвідувача у крадіжці. Після чого між ними виникла сварка, яка призвела до трагічних наслідків.
     
    «Трагедія сталася, коли до приміщення супермаркету зайшов чоловік, якого охоронець запідозрив у крадіжки алкоголю із полиці магазину. Під час з'ясування обставин події між працівником охорони та чоловіком виникла суперечка, в ході якої охоронець вдарив відвідувача у груди. Після цього він вийшов із магазину, знепритомнів та впав на землю. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.
     
    Потерпілим виявився 48-річний житель іншої області, який вів безпритульний спосіб життя, подорожуючи електричками. За останній час він десть разів притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення дрібного хуліганства та дрібних крадіжок, а також був судимий за скоєння крадіжок», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.
     
    Під час пожежі загинув дідусь
     
    У Світловодському районі під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. 
     
    23 січня о 05:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Нагорне Світловодського району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горить покрівля житлового будинку на площі 10 м2 та домашні речі.
     
     Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка 1934 р.н. Вогнеборці о 08:18 загасили пожежу. 
     
     
    В Кропивницком среди бела дня избили мальчика. Просим отозваться свидетелей
     
    К нам на ФБ в групу "Первая городская газета" обратилась семья, у которой пострадал 11-летний мальчик.
     
     Школьника избили на Новониколаевке возле кафе "Вогник" 19 января в три часа дня, когда он возвращался с занятий, был одет в красную куртку. Близкие просят случайных свидетелей позвонить и сообщить какую-либо информацию. 
     
    "Добрый вечер. Прошу Вас разместить данное объявление у Вас на сайте.
     
    19 января в 15.00 на Новониколаевке возле кафе "Вогник" был избит мальчик (школьник, 11 лет) в красной куртке. Сейчас он находится в детской областной больнице. 
     
    Если кто-то видел или что-то знает, позвоните, пожалуйста, по телефону:
     
    MTC   050-615-10-37 Олександр (отец)
    Киевстар   067-695-90-18 Светлана (мать)
    МТС   099-098-45-25 Михаил (брат)
     
    Брат шёл со школы, и его избили. И, как всегда, никто ничего не видел. Надеюсь, хоть так узнать хоть что-то, также надеюсь на ваше сотрудничество". - говорится в сообщении.