У Кропивницькому під час пиятики так звані друзі розрубали голову своєму товаришу

  • 26 січ. 2018 11:56
  • 1341
    • Новина У Кропивницькому під час пиятики так звані друзі розрубали голову своєму товаришу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сумний фінал спільного відпочинку: патрульні Кропивницького виявили групу чоловіків, які побили свойого знайомого.. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    24 січня близько 23 години вечора на лінію 102 надійшов виклик, у якому заявник повідомив, що його вдарили по голові, внаслідок чого, з його слів, він втратив свідомість. А коли прийшов до тями, то відразу зателефонував до поліції.
     
    По приїзду на місце події патрульні з’ясували, що незадовго до цього заявник проводив час із знайомими. Під час спілкування між ними трапилася сварка, яка переросла у бійку, яка й призвела до таких негативних наслідків. Заявник вказав правоохоронцям на можливе місце перебування знайомих, які нанесли йому тілесні ушкодження, а також  описав їхнью зовнішність.
     
    Поліцейські надали постраждалому домедичну допомогу, оскільки він мав рубану рану голови, та викликали "швидку медичну допомогу". У підсумку чоловіка госпіталізували до обласної лікарні.
     
    Одночасно екіпаж патрульних попрямував за вказаною потерпілим адресою, де вони виявили чотирьох громадян. Вони підпадали під орієнтування. Крім того, у декого із них на одязі патрульні помітили залишки крові, що вказувало на їхню нещодавню участь у бійці.
     
     
    Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадян було передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.
     
    Шановні громадяни! Патрульна поліція Кропивницького закликає Вас відпочивати відповідально!
     
    Нагадаємо: працівники поліції затримали серійного угонщика автомобілів (ФОТО)