Начальник поліції Кіровоградської області провів нараду з колегами з Управління патрульної поліції

  • 19 січ. 2018 14:14
  • 3815
    • Новина Начальник поліції Кіровоградської області провів нараду з колегами з Управління патрульної поліції Ранкове місто. Кропивницький
    Очільник відомства Сергій Кондрашенк, під час зустрічі вручив окремим патрульним Подяки ГУНП в області. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
     
    Під час наради присутні розглянули питання, які є досить важливими і актуальними для мешканців Кропивницького, гостей міста та області – насамперед, йшлося про безпеку людей.
    Зокрема, про співпрацю патрульних із підрозділами управління превентивної діяльності поліції області, а також про взаємодію зі слідчими, карним розшуком, управлінням протидії наркозлочинності, відділом ювенальної превенції.
     
     
    Сергій Кондрашенко зазначив, що поставлені перед патрульними завдання лишаються одними з основних у роботі поліції в питаннях превентивної функції, боротьби зі злочинністю, безпеки дорожнього руху, попередження та розкриття вуличних злочинів за «гарячими слідами», підтримання публічної безпеки та порядку.
     
    «Підбиваючи підсумки роботи Управління патрульної поліції Кропивницького, а нині – вже Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, маємо показники, які свідчать про належну організацію діяльності. Спасибі вам за службу!» - зауважив шеф поліції області, звертаючись до присутніх.
     
    Наприкінці зустрічі головний поліцейський Кіровоградщини за високі показники у службовій діяльності та за поданням керівника Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, вручив Подяки обласного главку колегам-патрульним.