Стало відомо, хто розбирає на шматочки металеву огорожу на Набережній (ФОТО)

  • 16 січ. 2018 11:25
  • 1175
    • Новина Стало відомо, хто розбирає на шматочки металеву огорожу на Набережній (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі патрульні «на гарячому» затримали зловмисників, які намагалися зняти металевий паркан, що на Набережній. Про це повідомляє Наталя Трішина, речниця Патрульної поліції Кропивницького.
     
    Вчора, 15 січня, близько 22-ї години вечора, інспектори отримали інформацію про те, що в центральній частині міста, на території Набережної, чути металевий гуркіт.
     
     
    Охоронці порядку миттю приїхали за вказаною адресою, та побачили двох громадян, віком 31 та 35 років, які стояли біля металевого паркану Набережної, в руках чоловіки тримали кувалду та монтувалку. Поряд з чоловіками знаходився автомобіль Skoda. Під час огляду салону патрульні знайшли ножівку по металу та ще одну кувалду.
     
    Зняти металеву огорожу зловмисники не встигли, на металевому паркані вони зробили лише невеликі надрізи.
     
     
    Охоронці порядку затримали зловмисників, викликали на місце події слідчо-оперативну групу та почали шукати камери відеоспостереження на прилеглих будівлях, які б могли зафіксувати факт злочину. 
    Зрештою, камери відеофіксації таки знайшли на будівлі податкової інспекції. Відео, на якому видно, як двоє громадян намагаються зняти паркан, передали слідчим.
     
    Чоловіків доправили до міського відділу поліції.
     
    Нагадаємо: Як кропивницькі патрульні оперативно затримують злочинців