Слідчі Кіровоградщини отримали заохочення за результати роботи у минулому році

  • 12 січ. 2018 15:13
  • 1355
    • Новина Слідчі Кіровоградщини отримали заохочення за результати роботи у минулому році Ранкове місто. Кропивницький
     
    Грамоти та Почесні грамоти підлеглим вручив заступник начальника обласної поліції - начальник слідчого управління Дем’ян Таршин під час наради з підбиття підсумків роботи. Повідомляє слідче управління поліції Кіровоградської області
     
    Загалом упродовж 2017 року слідчим апаратом області спрямовано до суду обвинувальні акти в 3827 кримінальних провадженнях про скоєння 7233 кримінальних правопорушень. Повідомлено про підозру 2658 особам, з яких 362 арештовано.
     
     
    У минулому році задокументовано діяльність 8 організованих злочинних груп, які скоїли більше 50 кримінальних правопорушень, у тому числі розбійні напади, незаконні заволодіння транспортними засобами, крадіжки, збути наркотичних засобів, незаконне зберігання зброї, а також злочини у сфері службової та господарської діяльності. Накладено арешт та відшкодовано 4,4 млн. гривень заподіяних збитків.
    Проведено досудове розслідування 168 фактів дорожньо-транспортних пригод, за результатами яких 120 особам повідомлено про підозру та 7 осіб арештовано за фактами ДТП, внаслідок яких настала смерть учасників дорожнього руху.
     
     
    Розслідувано незаконну діяльність у сфері обігу наркотиків за 658 фактами, 536 з яких спрямовано до суду для розгляду.
    Протягом 2017 року слідчі задокументували 17 фактів хабарництва, за якими до відповідальності притягнуто 22 посадовця різного рівня.
     
     
    Нагадаємо: Нові працівники поліції присягнули на вірність Українському народу