На Кіровоградщині поліцейські затримали "на гарячому" викрадача кабелю

  • 11 січ. 2018 12:33
  • 1064
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські затримали «на гарячому» викрадача кабелю Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Світловодську наряд поліції охорони спіймав чоловіка на крадіжці телефонного кабелю.
    Злодій намагався сховатися від поліцейських у комірчині підвального приміщення, де пошкодив дріт. Про це повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.
     
    Напередодні близько 19.00 наряд поліції охорони у місті Світловодську отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в підвалі багатоповерхівки, розташованої в одному зі спальних районів міста.
    Прибувши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію та підвальне приміщення. У ньому виявили пошкоджений телефонний кабель, а неподалік у комірчині помітили чоловіка, що намагався сховатися від правоохоронців.
    Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські оглянули невідомого, у якого під курткою виявили скручений кабель довжиною близько десяти метрів, а в кишені – ніж.
     
    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився 35-річний місцевий житель.
    За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.
     

     

    Нагадаємо: 17-річний юнак викрав з приватної агрофірми плазмовий телевізор