Інтелект-Кіровоград: Чим замінити санкційне програмне забезпечення з бухобліку в бюджетних установах.

  • 10 січ. 2018 11:22
  • 1087
    • Новина Інтелект-Кіровоград: Чим замінити санкційне програмне забезпечення з бухобліку в бюджетних установах. Ранкове місто. Кропивницький

     

    Український ринок ПЗ пропонує якісні та недорогі продукти

     від національних виробників, лідером з упровадження яких є система ISpro

                 З 1 січня 2018 року в Україні в бюджетних установах та центральних органах влади офіційно буде заборонено користування російським програмним забезпеченням (ПЗ), зокрема такими бухгалтерськими та обліковими системами, як: «Галактика», «Парус» та 1С. Саме з початком нового року всі, хто намагатиметься й надалі використовувати софт недружньої для нас країни, каратимуться доволі високими штрафами.

                       Йдеться про Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» щодо компаній з російською пропискою, які надавали послуги з впровадження та супроводу програмного забезпечення українським державним установам.

    Тож чим замінити санкційне програмне забезпечення з бухобліку в бюджетних установах?

                Саме про це йшлося 7 грудня на Форумі «Вітчизняні системи управління бюджетними установами», організатором якого є Державне агентство з питань електронного урядування України, а головним партнером — компанія «Інтелект-сервіс». До спікерства були запрошені представники провідних компаній-розробників ERP-систем, а до участі — головні бухгалтери та керівники відділів планування, обліку та звітності ЦОВВ України.

    «Інтелект-Сервіс» - компанія-лідер на ринку з продажу

                Тверді позиції на ринку бюджетних рішень має компанія «Інтелект-Сервіс» з програмою ISpro. Ваги та впевненості ISpro додають багаторічний досвід впровадження в державному секторі, створення бухгалтерських ІТ-продуктів з 1988 року, досвід користувачів-бюджетників, а також відповідність усім вимогам захисту інформації та можливість налаштування програми під будь-які завдання бухгалтерів чи керівників кадрових департаментів. Коли йдеться про заміну, саме ISpro в першу чергу має серйозне портфоліо вже впроваджених проектів у бюджетних установах чи державних підприємствах системи бухгалтерського обліку та обліку кадрів для бюджету. Зокрема на її основі автоматизовано господарсько-фінансову діяльність КМДА, інших місцевих та обласних органів влади (проект Е-місто), Державної фіскальної служби. Облік кадрів у багатьох бюджетних установах ведеться в основному в системі ISpro. До того ж, ISpro більш доступний системний софт у плані ціни серед ERP-аналогів на ринку України.

    Переваги ПЗ «ISpro»- можливість фінансовогопланування та збуту

                Крім ефективного ведення бухгалтерського обліку та обліку праці й заробітної плати, ISpro прекрасно почувається у впровадженні інших видів обліку в бюджеті — фінансове планування, управління збутом, облік основних засобів тощо.

                У ISpro є багато можливостей вибудовувати комплексні інформаційні системи органів державної влади, які можуть отримувати свої рішення на базі даного модульного комплексу після впровадження так званого ядра ERP — базового функціоналу. Решта — під потреби замовника, бо одна з переваг — це модульність системи без зайвого функціоналу та адаптивність під ваші потреби.

                Головним викликом після заборони російського софту є процес збереження та переносу даних і перехід на іншу систему з огляду на унікальність процесів у кожній бюджетній структурі. Відповідь ISpro на цей виклик проста та симетрична: хочеш пережити простий перехід — ISpro його забезпечить! Всі дані буде акумульовано та збережено в добре відомому форматі DBF, а також імпортовано в нову систему. І з початку дії санкцій у багатьох бюджетних установах це вже відбулося, центральні органи виконавчої влади перейшли на впровадження того функціоналу ISpro, який сприяє вдосконаленню їхньої діяльності.

                Враховуючи унікальність завдань кожної структури, ISpro розуміє ключовий характер кастомізації (доопрацювання) впроваджених рішень під спеціалізацію замовника. Для ISpro такі завдання в пріоритеті.

                Ще однією перевагою системного підходу ISpro є керованість та прозорість управління установою після впровадження системи — це нові тренди розвитку нашої країни.

                Загалом система ISpro на 100% відповідає потребам руху на реформи та інформатизацію, є адаптивною, дослухається до споживачів, вносить програмні зміни, які дають можливість користувачам бути гнучкими. ISpro поєднує легкість «коробкової» версії облікового софту та функціональність локальної програми.

                Тож стане чи не єдиною альтернативою заміни, враховуючи основні переваги системи: легкість переходу, адаптивність, 100% збереження та перенесення даних, відомий функціонал, технічний супровід.

    Не забувайте, що переглянути актуальні новини Ви можете на нашому сайті -  тут