На Знам’янщині молодик викрав мотоцикл з незамкненого гаража

  • 9 січ. 2018 13:08
  • 927
    • Новина На Знам’янщині молодик викрав мотоцикл з незамкненого гаража Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Любителем» чужого транспорту виявився 19-річний хлопець. Крадений мотоцикл він зберігав на території домоволодіння знайомого, де тимчасово мешкав. За вчинене особі загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    «Пригода сталася в одному з сіл Знам’янського району. Хлопець приїхав із іншого району області до своїх знайомих та прогулювався вулицями населеного пункту. У незамкненому гаражі одного з приватних будинків побачив транспортний засіб, яким вирішив заволодіти. Для цього у темну пору доби переліз через паркан та проник до подвір’я. Потім викотив із гаражного приміщення мотоцикл і відігнав його до іншого селища, де проживав у товариша деякий час.
     
     
    Як з’ясувалося, викрадений мотоцикл юнак частково розібрав і зберігав у домоволодінні знайомого. Транспорт правоохоронці вилучили та повернули власнику», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Віталій Кравцов.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у інше приміщення) та особі повідомлено про підозру у скоєні злочину.
    За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
     
    Нагадуємо: Патрульна поліція Кропивницького звітує за минулий рік