Кропивницькі патрульні виявили у пішохода наркотики

  • 4 січ. 2018 11:11
  • 1355
    • Новина Кропивницькі патрульні виявили у пішохода наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому патрульні зупинили пішохода за порушення правил дорожнього руху, а при спілкуванні виявили у нього наркотичні засоби. Про це на ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
     2 січня близько 13.00 години один із екіпажів патрульної поліції, патрулюючи вулицю Академіка Корольова, помітив чоловіка, який переходив проїзну частину у забороненому місці поза пішохідним переходом, чим порушив правила дорожнього руху.
    Правоохоронці зупинили громадянина. Патрульні розпочали розгляд справи про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Під час з’ясування причин здійсненого чоловіком правопорушення поліцейські звернули увагу на те, що громадянин помітно нервував.
     
    У патрульних виникла підозра, що чоловік має при собі речі, заборонені в обігу. Тому вони вирішили провести поверхневу перевірку особистих речей громадянина шляхом візуального їх огляду та проведення по поверхні вбрання особи рукою.
    У ході перевірки в нагрудній кишені куртки чоловіка патрульні знайшли металеву насадку, власноручно пристосовану для вживання наркотичних засобів. На внутрішній стінці насадки було помічено сліди нагару та залишки маслянистої речовини чорного кольору, що мала ознаки наркотичної речовини.
     
     
    Враховуючи нові обставини, патрульні на місці склали протокол про адміністративне затримання громадянина. У присутності двох понятих було проведено особистий огляд особи, про що невідкладно було повідомлено територіальний центр вторинної безоплатної правової допомоги.
    На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадян був переданий слідчим для з’ясування усіх обставин справи. Виявлені засоби були вилучені для проведення експертизи, у порядку, визначеному законом.
     
    Нагадаємо: Більш ніж 300 викликів опрацювали кропивницькі патрульні в період новорічних свят