У Кропивницькому знову спалюють екологічно шкідливе сміття (ВІДЕО)

  • 30 груд. 2017 12:19
  • 1440
  •  
    У Кропивницькому порушники благоустрою на Балашівці спалювали резинові шланги, пластик, банки від моторних мастил та різне сміття. При появі спецінспекції робітники швидко загасили вогонь.
     
    Про це на ФБ пише Андрій Максюта, начальник спецінспекції Міської ради м.Кропивницький
     
    "Учора, 29 грудня, порушники благоустрою на Балашівці спалювали резинові шланги, пластик, банки від моторних мастил та різне сміття. Вогонь загасили самі порушники по прибуттю на місце даної події співробітників Спецінспекції. Охорона бази намагалася затягнути час і не допустити інспекторів на територію, пояснюючи наявність факту чорного диму: "ЦЕ МАШИНУ ЗАВЕЛИ І ПРОГРІВАЮТЬ"...
     
    Але потрапивши на територію, наші співробітники переконалися: у великому чані залишки від горілих відходів виробництва та сміття, воно ще димить.. Там вже працювали лопатами робітники даної бази - вогонь загасили, згарище присипали відсівом і піском. Керівник приватної комерційної фірми (сфера вантажних автоперевезень) зізнався: 
     
    "Попросив робітників прибрати відходи виробництва і сміття з території. Вони зібрали це все на купу і запалили". 
     
     
    За порушення Правил благоустрою міста на керівника фірми складено адмінпротокол. На порушника чекає штраф", - йдеться у повідомленні.