Кропивницька поліція нас оберігає

  • 30 груд. 2017 09:53
  • 1143
    • Новина Кропивницька поліція нас оберігає Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час новорічних свят патрульна поліція Кропивницького працюватиме у посиленому режимі, про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Із метою належного забезпечення публічної безпеки та громадського порядку під час масових заходів у новорічний період в місті Кропивницькому Управління патрульної поліції в Кіровоградській області працюватиме в посиленому режимі.
    Крім патрульних поліцейських, які здійснюватимуть цілодобове чергування у штатному режимі, додатково буде залучено 40 чоловік особового складу Управління. Так, у новорічну ніч спокій жителів Кропивницького додатково охоронятимуть 20 патрульних поліцейських, ще 20 патрульних – у ніч із 1 на 2 січня.
     
    Шановні жителі міста! Закликаємо Вас дотримуватися порядку під час новорічних свят!
    Звертаємо вашу увагу на те, що у новорічний період у місті відбуватимуться масові заходи. Якщо ви відвідуєте такі заходи разом зі своїми дітьми, уважно слідкуйте за ними. Діти мають бути поруч із вами. Якщо дитина загубилася – відразу телефонуйте за номером 102 – поліцейські допоможуть її знайти.
     
    У новорічний період у місті спостерігаються масові скупчення людей. Якщо Ви перебуваєте у такому місці – слідкуйте за особистими речами.
    Шановні містяни, ставтеся відповідально до використання піротехнічних засобів. Купуйте такі засоби лише у сертифікованих торгівельних закладах. Під час використання дотримуйтеся правил особистої та пожежної безпеки, які визначені виробником в інструкції до використання. Особливо це стосується дотримання належної відстані до житлових приміщень та інших місць, де можуть перебувати люди. Нагадуємо, що купувати та використовувати піротехнічні засоби можна по досягненню людиною 18-річного віку.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому під час ДТП травмувався маленький хлопчик