Головна ялинка країни засяє у новорічну ніч на «Інтері»

  • 28 груд. 2017 12:40
  • 1539
  •  
    31 грудня в 22:30 «Інтер» запросить своїх телеглядачів на великий новорічний концерт «На Інтер - Головна ялинка країни». Щоб разом з улюбленими артистами відзначити справжній, традиційний Новий рік.
     
     
    Новорічна ніч на «Інтері» буде дуже щирою і емоційно. Телеканал вирішив відійти від формату «вогника» і подарувати глядачам яскравий святковий концерт. Зйомки пройшли в Національній опері України, де панує особлива атмосфера - урочиста, але при цьому дуже затишна.
     
    «Ми вирішили зробити не класичний новорічний вогник, а щось більш емоційне, - розповідає Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. - Всі наші вогники були дуже успішними, але в цьому році виникло внутрішнє відчуття, що людям потрібно більше душевності, більше щирості. Звичайно, гумор, видовищність також будуть в нашому великому святковому концерті.
    Люди втомилися від ситуації навколо: суєти, агресії, невпевненості в завтрашньому дні. У Новий рік хочеться все це відпустити і зустріти свято нормально, радісно, як ми звикли. Це те, чого чекають мільйони. Концерти «Інтера» - це така мова, на якому ми говоримо зі своїми глядачами, і вони нас чують і розуміють».
     
     
    Для концерту «На Інтер - Головна ялинка країни» сцена оперного театру перетворилася до неймовірності. Щоб подарувати телеглядачам справжню казку, художники-постановники створили новорічне оформлення із сотні кілометрів золотистого шнура, «кришталевих» штор, зібраних вручну з більш 30 тисяч скляних намистинок. Таке шоу і таку кількість зірок оперний театр навряд чи коли-небудь бачив: Софія Ротару, Наталя Могилевська, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Loboda, Олег Винник, Monatik, Ольга Полякова, Регіна Тодоренко, Злата Огневич, Надія Мейхер, Віталій Козловський, Світлана Тарабарова, El Кравчук, Alekseev, Наталія Гордієнко, Міла Нітіч, Влад Ситник, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, групи Kadnay, «Авіатор», Open Kids, RealO, Freedom-Jazz і інші артисти. Багато з відомих виконавців виступали в Національній опері України вперше. 
     
    «Новорічний концерт на сцені опери - це благородно і шалено красиво, - каже Loboda. - Приголомшливі, чудові відчуття, тому що тут ти відчуваєш себе частиною великого, красивого свята».
     
     
    У новорічному концерті «Інтера» прозвучать найпопулярніші пісні 2017 року і улюблені новорічні хіти різних років. Серед них - музичні твори з фільмів, культові пісні групи ABBA, Френка Сінатри і Джорджа Майкла, українські народні пісні та композиції, без яких не обходиться жодна новорічна вечірка. У виконанні Віталія Козловського прозвучить Last Christmas. Група Kadnay підірве зал своєю версією Let it snow, Злата Огневич виконає "Мне нравится, что вы больны не мной...", а Український народний хор ім. Г. Верьовки наповнить зал опери багатоголосим звучанням нашого улюбленого «Щедрика».
     
     
    Нt пропустіть! Надихаючий, такий звичний і рідний Новий рік у святковому концерті «На Інтер - Головна ялинка країни» - 31 грудня о 22:30.
     
    Про це повідомляє телеканал «Інтер»