До кропивницьких патрульних з вертепом завітали діти зі скаутської організації

  • 28 груд. 2017 12:15
  • 1363
    • Новина До кропивницьких патрульних з вертепом завітали діти зі скаутської організації Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські Кропивницького продовжують співпрацю із громадськими організаціями, які займаються дитячою аудиторією. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Так, у понеділок, 26 грудня, представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області взяли участь в урочистому закритті ІІ Зимового табору для дітей та молоді з інвалідністю «Джерельце надії».
    Табір проходив 24-26 грудня. Дітей та молодь гостинно приймала обласна бібліотека імені Дмитра Чижевського. Керівником табору «Джерельце надії» в черговий раз є протоієрей Іван Шемедюк. Постійний партнер заходу – громадська організація «Серце матері». Табір відвідувало близько 30 дітей та молодих людей із інвалідністю.
     
     
     
    До слова, патрульні вже не вперше є гостями цього табору, адже влітку вони мали нагоду поспілкуватися із дітьми під час літнього таборового сезону «Джерельця надії». Діти щиро раділи черговій зустрічі із патрульними поліцейськими. Цього разу правоохоронці прийшли поспілкуватися зі давніми друзями, привітати дітей зі святами та нагадати про безпечну поведінку у святковий період.
     
     
    «Діти із інвалідністю – це звичайні щирі малята, які також прагнуть спілкування, радощів, святкового настрою. Ми досить давно товаришуємо із «Джерельцем надії» і, звичайно ж, не могли не завітати до дітей. Дуже добре, що у нашому місті такий табір існує. Це територія позитиву та довіри. Приємно тут бути та мати можливість спілкуватися із цими чудовими дітьми», – підсумував Антон Левандовський, інспектор патрульної поліції.
     
    А вчора, 27 грудня, вітали вже патрульних. До Управління патрульної поліції в Кіровоградській області із Різдвяним Вертепом завітали діти із скаутської організації Royal Rangers, а саме загін № 47 міста Кропивницький.
    Діти влаштували гарне свято для патрульних поліцейських. Це було справжнє театральне дійство. Під час Вертепу звучали пісні у чудовому виконанні дітей. Було багато взаємних хороших і теплих привітальних слів. Насамкінець діти подарували патрульним зроблені власноруч символічні різдвяні подарунки. А у відповідь отримали солодощі.
     
     
    Приємно, що у Кропивницькому є організації, які професійно займаються не тільки фізичним, а й духовним розвитком дітей на основі загальнолюдських цінностей. «Ми виховуємо особистостей», – зауважив Нік Плохов, командир кропивницького загону № 47 Royal Rangers