Фортечна районна рада прийняла бюджет на наступний рік

  • 23 груд. 2017 14:33
  • 2018
    • Новина Фортечна районна рада прийняла бюджет на наступний рік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 22 грудня, у приміщенні Міської ради Кропивницького пройшла 15-а сесія Фортечної районної у м. Кропивницькому раді.
    На засіданні зареєструвалось 33 депутати.
     
    Перед початком роботи до депутатів завітав Дід Мороз, який привітав усіх присутніх з новорічними святами і побажав депутатам успіхів у служінні громаді і на благо України у 2018 році.
     
     
    Перед розглядом порядку денного депутат Сергій Кашуба, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка, зробив заяву про вихід з фракції і запропонував обрати замість себе головою фракції Андрія Дрозда.
     
     
    Одними з перших питань були затвердження звіту про виконання районного у місті бюджету за 9 місяців 2017 р., а також прийняття бюджету на 2018 р.  
    Депутатський корпус більшістю голосів прийняв районний у місті бюджет на 2018 рік: 29 - за, 4 - утримались.
     
     
    Також на розгляд було винесено звернення депутатів до Президента України, Голови Верховної ради України щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення, ініційоване фракцією ВО ""Батьківщина". Але після перерви не всі депутати зареєструвались у залі засіданя, тому голосування не відбулось належним чином, тож це питання перенесли на наступне засідання.
     
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині житлом забезпечать 55 молодих сімей