Оксана Марченко побудувала будинок для чотирьох дітей, яких могли викинути на вулицю за борги

  • 18 груд. 2017 15:32
  • 2568
    • Новина Оксана Марченко побудувала будинок для чотирьох дітей, яких могли викинути на вулицю за борги Ранкове місто. Кропивницький
     
    На телеканалі "Інтер" у третьому випуску масштабного реаліті-шоу "Время строить" - була представлена нова надихаюча історія. Команда проекту та її лідер Оксана Марченко цього разу приїхали на допомогу родині Олени з Київської області.
     
    Олена вважала себе дуже везучою жінкою: чудовий чоловік, четверо дітей, улюблена робота. Затишний будинок, двері якого завжди відкриті для гостей... Але кілька років тому трагічна випадковість зруйнувала це щастя і перекреслила всі плани на майбутнє.
     
    "Коли ви побачите будинок наших героїв, швидше за все, здивуєтеся, чому ми їдемо до них, - каже Оксана Марченко. - Зовні будівля виглядає цілком гідно, і здається, що у її мешканців має бути все в порядку. Дійсно, шість років тому це була міцна, щаслива сім'я. Але в один день Олена залишилася одна з чотирма дітьми на руках і величезними боргами за іпотечним кредитом, які виплатити не в змозі. З дня на день ця сім'я буквально могла опинитися на вулиці".
     
    Лідер команди проекту Оксана Марченко, дизайнер Світлана Сабрі та архітектор Андрій Богомолов взялися побудувати новий будинок для Олени та її дітей. Але як це зробити, якщо старий будинок - у заставі у банку? Мабуть, це буде найскладніший об'єкт для команди "Время строить". Але разом можна подолати будь-які труднощі і проблеми. На допомогу героям цієї програми прийдуть не лише будівельники, сусіди, друзі, знайомі, а й знаменитості - відома співачка Ані Лорак, зірка українського футболу Андрій П'ятов і популярний блогер YanGo.
     
     
    "Мене дуже зворушила історія Олени, - каже Ані Лорак. - Це багатодітна родина, як і у мене. І коли ти усвідомлюєш, що ці люди, ці діти можуть опинитися на вулиці, а в тебе є можливість їм допомогти, щось зробити для них, - це обов'язково потрібно робити".