Як молодому депутату на Кіровоградщині вдалося виконати усі свої обіцянки перед виборцями?

  • 15 груд. 2017 12:35
  • 1347
    • Новина Як молодому депутату на Кіровоградщині вдалося виконати усі свої обіцянки перед виборцями? Ранкове місто. Кропивницький
    Депутат Суходільської сільради від ВО "Свобода" Ян Федів виконав усі доручення виборців, про це повідомляє Прес-служба Кропивницької міської організації ВО "Свобода".
     
    Свободівець Ян Федів – молодий депутат Суходільської сільради Долинського району на Кропивниччині -  один з тих небагатьох в усій Україні представників влади, які виконали всі основні доручення, що отримали від людей під час кампанії на місцевих виборах 2015 року. Цей факт був підтверджений в ході його публічного звіту про річну діяльність як селянами, так і самим депутатом нещодавно. Про публічну зустріч з виборцями, яка відбулася в селі Новосавицьке, в ході дружнього візиту до офісу кропивницьких побратимів повідомив сам Ян Федів.
     
    Ян Федів розповів прес-службі Кропивницького осередку про те, що Новосавицьке обрав для публічного звіту з тої причини, що село адміністративно підпрорядковане Суходільській сільській раді, до якої він, власне, і був обраний. Ба більше, відомо, що Ян і тут неодноразово допомогав відстоювати інтереси селян, тому подібне ставлення до депутата громади Новосавицького, як і інших громад в районі, нікого не дивує. 
     
    За словами націоналіста, балотуючись у депутати, він отримав три основних завдання від виборців: домогтися ремонту доріг в селі, сприяти появі освітлення на вулицях та забезпечити належну чистку криниць. Тож, вже зараз за сприяння Яна Федіва в селі Новосавицьке проведений ямковий ремонт доріг, вулиці села повністю освітлені сучасними ліхтарями, які працюють від сонячної енергії. Крім того, в селі за сприяння свободівця почищено три криниці.
     
    Варто зазначити, що цих здобутків Яну Федіву вдалося досягти перебуваючи в абсолютній меншості до інших депутатів, та долаючи шалений опір місцевих політичних еліт.  Відомо, що окремі особи намагалися залякати депутата погрозами і навіть вдавалися до насильства. На публічному звіті депутата-свободівця були присутні кількадесят селян, які схвально відгукнулися про роботу Яна Федіва та подякували йому за активність.
     
    Втім, націоналіст не планує зупинятися на досягнутому, стверджуючи, що на території Суходільської сільради залишається ще багато невирішених проблем, які потребують втручання рішучого депутата-свободівця.
     
    "Я не вважаю себе депутатом якогось округу. Я, перш за все, націоналіст, і своїм завданням вважаю змінювати на краще всю Україну. Наразі я обраний депутатом Суходільської сільради, і маю на меті не лише навести лад в своєму окрузі, а й навести лад на території всієї сільради. Якби кожен депутат в кожному маленькому селі так мислив, то ми вже давно жили б в іншій країні.
     
    Впевнений, що до наступних виборів люди оцінять роботу свободівців у радах всіх рівнів, і ефективних управлінців-націоналістів суттєво побільшає у владі. Саме таким чином українці можуть захистити майбутнє своїх дітей!" - натхненно заявляє свободівець Ян Федів, і будь-які сумніви у його рішучості міняти Україну зникають.
     
    Нагадаємо: Нагадаємо: У Києві поліція затримала і побила активіста з Кіровоградщини
     
    Як депутати міську раду декомунізовували (ВІДЕО)