Під час огляду авто патрульні виявили у чоловіків зброю і наркотики

  • 14 груд. 2017 11:35
  • 1030
    • Новина Під час огляду авто патрульні виявили у чоловіків зброю і наркотики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні Кропивницького зупинили авто за порушення правил дорожнього руху і виявили у водія предмет, схожий на пістолет, а у пасажира – речовини, які мають ознаки наркотичних. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора, 12 грудня, близько 11.00 години один із екіпажів патрульної поліції патрулював район Ковалівка.
    Рухаючись вулицею Габдрахманова, поліцейські помітили легковий автомобіль, водій якого порушив правила користування попереджувальними сигналами під час зміни напрямку руху. Це стало підставою для зупинки цього авто патрульними.
     
    У салоні авто перебувало троє чоловіків – водій та два пасажири. Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Водія було відсторонено від керування машиною. Він погодився пройти огляд на стан сп’яніння у спеціалізованому медичному закладі – обласному наркологічному диспансері (про результати обстеження буде повідомлено пізніше).
     
    Один із пасажирів помітно нервував. У патрульних виникла підозра, що у громадян можуть бути при собі речі, заборонені у обігу. Патрульні оглянули осіб. У результаті огляду в кишені куртки водія було виявлено пістолет. Жодних дозвільних документів на нього у чоловіка не було.
     
     
    А в кишені куртки одного із пасажирів було знайшли три поліетиленові пакети, вміст яких – кристалічна речовина жовтого та коричневого кольорів (про що ми вже повідомляли у попередньому матеріалі https://www.facebook.com/kroppolice/posts/1366935996749433).
     
    На місце події була невідкладно викликана слідчо-оперативна група Кропивницького відділу поліції для проведення подальших процесуальних дій.
     
    Нагадаємо: учора неподалік Янгола-охоронця сталася ДТП