У Кропивницькому нардеп Віталій Купрій проведе прийом громадян та зустрінеться з журналістами

  • 12 груд. 2017 13:05
  • 1166
    • Новина У Кропивницькому нардеп Віталій Купрій проведе прийом громадян та зустрінеться з журналістами Ранкове місто. Кропивницький
     
    У вівторок, о 16:00, в Прес-клубі (м. Кропивницький, вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3-й поверх) пройде прес-конференція з нагоди візиту до Кропивницького народного депутата України від політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Віталія Купрія.
     
    Учасники прес-конференції:
    -       Віталій Купрій – народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності;
    -       Михайло Бєжан – очільник Кіровоградської обласної організації політичної партії УКРОП, депутат міської ради міста Кропивницького.
     
    Під час прес-конференції Віталій Купрій повідомить про мету свого візиту до міста, обговорить стан реформ у правоохоронних органах та політичну ситуацію в країні, поділиться враженнями про роботу місцевої організації ПП «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» та відповість на усі запитання журналістів.
     
    Запрошуємо всіх бажаючих! Контакти для отримання додаткової інформації: (066) 800 95 01
     
    о 17:00, нардеп проведе особистий прийом громадян за адресою: м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 31 (Кіровоградська обласна організація політичної партії «УКРОП»). Кожен з присутніх зможе поскаржитися на порушення своїх прав чиновниками і правоохоронцями, а також отримати термінове депутатське реагування.
     
    Нагадаэмо: У Кропивницькому обговорять які виборчі правила дозволять запустити зміну політичних еліт в країні