«Зірка» не перемогла, але й не програла

  • 11 груд. 2017 12:17
  • 1085
    • Новина «Зірка» не перемогла, але й не програла Ранкове місто. Кропивницький
     
    Гра на виїзді кропивницької «Зірки» в Одесі з тамтешнім «Чорноморцем», що відбулася дев’ятого грудня, ледь не стала для наших земляків найкращою за першу половину сезону.
     
    І таки вона була такою, однак не за результатом: домінуючи протягом гри, кропивничани все ж не змогли подолати суперника й завершили гру з ним за рахунку 3:3. Гра була дуже важливою для обох команд, які знаходяться внизу турнірної таблиці Прем'єр-ліги. У випадку перемоги кожна з них обходила б суперника, з яким грала.
     
    У першому таймі кропивничани, не зважаючи на рідні стіни одеситів, переважали господарів поля і мали можливість забивати. Але пропустили першими: на 43-й хвилині гравець господарів Олексій Хобленко пробив здалеку, після чого м'яч рикошетом від дальньої стійки влетів у сітку воріт кропивничан. 
     
    У другому таймі «Зірка» спочатку зрівняла рахунок, знову пропустила і знову зрівняла його: 2:2. І продовжуючи свій наступальний порив, на 88-й хвилині забила втретє. Залишалося вистояти лише декілька хвилин! Але футбольний бог пожалів господарів поля: через потрапляння м’яча у штрафному майданчикові в руку Максима Драченка арбітр призначив пенальті у ворота «Зірки». Наш воротар Євген Паст ледь не відбив удар, але м'яч усе ж закотився у ворота. Так рахунок став 3:3. Більше голів у цьому матчі не було. 
    «Зірка» пішла на перерву в чемпіонаті, перебуваючи з 18-ма очками на дев'ятому місці. Слідом за нею йде «Чорноморець» (17), «Карпати» (15 + гра в запасі) та «Сталь» (12). Нашим землякам потрібно відпочити й максимально налаштуватися на боротьбу хоча б за теперішнє своє місце.  
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту«Гречка» 
     
    Нагадаємо: Силовики змагалися у турнірі з міні-футболу