У Кропивницькому фахівці психологи провели навчальний тренінг для диспетчерів

  • 11 груд. 2017 09:37
  • 1000
    • Новина У Кропивницькому фахівці психологи провели навчальний тренінг для диспетчерів Ранкове місто. Кропивницький
    У Кропивницькому фахівці психологічної служби Управління провели навчальний тренінг для диспетчерів підпорядкованих підрозділів
     
    7 грудня фахівці психологічної служби Управління ДСНС у Кіровоградській області провели навчальний тренінг із диспетчерами, які наразі проходять навчання з підвищення кваліфікації на базі навчального пункту Управління. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
     
    Цей захід відбувся відповідно до Плану проведення навчальних заходів з надання першої психологічної допомоги психологічною службою Управління ДСНС України у Кіровоградській області на 2017 рік, у рамках проекту «Налагодження психосоціальної підтримки та забезпечення психічного здоров’я в Україні», за ініціативи представництва Міжнародного Медичного Корпусу в Україні.
     
    Зокрема під час тренінгу було відпрацьовано з диспетчерами «Керівництво МПК (Міжвідомчого постійного комітету, створеного Генеральною Асамблеєю ООН) з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайної ситуації». До того ж з метою виявлення стресових станів та дослідження психологічних характеристик працівників з цією групою диспетчерів було проведено додаткове психологічне тестування. 
     
     
    Нагадаємо: У бібліотеці Шевченка школярі дізналися від патрульних про свої права