Патрульна поліція Кропивницького бореться з незаконним обігом наркотиків

  • 8 груд. 2017 13:16
  • 1047
    • Новина Патрульна поліція Кропивницького бореться з незаконним обігом наркотиків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наркотики – це небезпечне соціальне явище. Вживання наркотичних речовин провокує людину до скоєння асоціальних вчинків, досить часто є причиною порушення закону особами, які їх вживають.
     
     
    Протягом листопада 2017 року патрульні поліцейські Кропивницького отримали 23 виклики на лінію 102 від жителів міста із повідомленнями щодо різноманітних правопорушень та злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Відпрацьовуючи ці виклики, патрульні досить часто виявляють у громадян наркотичні засоби, обіг яких обмежено або взагалі заборонено законодавством.
     
    Нагадаємо найрезонансніші випадки листопада.
     
    • Патрульні продовжують виявляти наркотичні речовини: цього разу, завдяки пильності небайдужого громадянина охоронці порядку затримали осіб, ймовірно, причетних до торговлі речовин, схожих на наркотичні, із салону автомобіля https://www.facebook.com/kroppolice/posts/1339249502851416
    • Патрульні виявили в салоні авто речовину, схожу на наркотичну https://www.facebook.com/kroppolice/posts/1342077242568642
    • Патрульні поліцейські Кропивницького вкотре виявили у осіб речовини, які мають ознаки наркотичних засобів https://www.facebook.com/kroppolice/posts/1352999674809732
     
    Згідно чинного законодавства незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин є порушенням закону. В залежності від того чи мала особа на меті збут цих засобів, а також від їх виду та кількості – особа може бути притягнута до адміністративної чи кримінальної відповідальності.
     
     
    Слід зауважити, що згідно статті 44 КУпАП особа, яка добровільно здала правоохоронним органам наркотичні засоби або психотропні речовини, які були в неї у в невеликих розмірах і які вона виробила, виготовила, придбала, зберігала, перевозила, пересилала без мети збуту, звільняється від адміністративної відповідальності за дії, передбачені цією статтею.
     
    Шановні жителі міста! Патрульна поліція Кропивницького закликає вас повідомляти про виявлені вами факти незаконного обігу наркотичних речовин. У таких випадках вам варто відразу викликати патруль за номером "102".
     
    Нагадаємо: "Зараз я живу як людина, а не як собака". Історія наркозалежного