Водій з Харкова на позашляховику протаранив автобус і втік з місця ДТП

  • 8 груд. 2017 12:00
  • 1051
    • Новина Водій з Харкова на позашляховику протаранив автобус і втік з місця ДТП Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому  6 грудня сталася ДТПблизько 8-ї години ранку за участю авто МАЗ 103 486. Про це повідомляє Тришина Наталя, речниця Патрульної поліції Кропивницького.
     
    Водій автобусу зупинився, щоб висадити пасажирів, як раптом відчув удар в задню частину автобусу. Керманич одразу вийшов з авто та побачив позашляховик світлого кольору, який залишив місце ДТП. Водій встиг частково запам’ятати номерний знак автомобіля-втікача.
     
    Відділ розшуку та опрацювання ДТП УПП Кропивницького виїхав на місце події та встановив, що перед перехрестям вулиці Ушакова та вулиці Межовий бульвар на будівлі шино монтажу встановлено камеру відеоспостереження, яка направлена в бік головної дороги, по якій за декілька хвилин до ДТП рухалися учасники пригоди.
     
     
    При перегляді відеозапису виявили, що світлий позашляховик є автомобіль марки Hyundai Tucson, зареєстрований в Харківській обл., який рухався позаду автобусу МАЗ. Водій автобусу упізнав даний транспортний засіб.
    Охоронці порядку встановили власника авто – ним виявився 44-річним мешканець Харкова. Матеріали по цій справі доправили до Управління патрульної поліції Харкова.
     
    Нагадаємо: У двох громадян Кіровоградщини працівники поліції виявили наркотичні засоби