Таеквондісти з Кіровоградщини взяли участь у Кубку світу у Мінську

  • 7 груд. 2017 11:13
  • 977
    • Новина Таеквондісти з Кіровоградщини взяли участь у Кубку світу у Мінську Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 30 листопада по 3 грудня Весь Мінськ гримів! Не від лиха – від спортсменів.  Більш ніж 1 300 таеквондистів з 31 країни світу зібрав Кубок світу з Таеквон-до ІТФ серед дітей, кадетів, юніорів, дорослих та ветеранів спорту.
     
    В складі збірної України від нашої області виступили троє спортсменів з ДЮСШ №2, які виступали в чотирьох видах програми. Микола Гунька та Владислава Лягаєва  посіли перше місце, також в активі дівчини срібна та бронзова медалі. Не може не радувати і результат Лілії Діордієвої, вона виборола срібло та дві бронзи. Це чималий внесок у «скарбничку» збірної України, яка, до речі, стала номером один у загальному командному заліку, поборовши сильні Європейські команди.
     
    Ігор Зюнзя готував цих спортсменів до чи не найбільшого їхнього турніру. Тренер каже, здається, вище намає куди, але в планах у цих спортсменів ще багато міжнародних турнірів різної кваліфікації. Також вся збірна області, тренерський склад та батьківський комітет дякує за допомогу в організації поїздки на цей турнір компанію «БОШ сервіс», відділ сім’ї та молоді міськради та всіх небайдужих до спорту.
     
     
    В планах обласної федерації Таеквон-до ІТФ проведення власного турніру, приуроченого до Дня Збройних сил України. Турнір відбудеться 10 грудня в спортивному залі ДЮК «Мрія».
     
    Нагадаємо:  Кропивницькому пройде презентація спортивної мапи