Підприємство "Кіровоградтепло" звертається до своїх клієнтів із проханням погасити борги

  • 6 груд. 2017 16:36
  • 1078
    • Новина Підприємство «Кіровоградтепло» звертається до своїх клієнтів із проханням погасити борги Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Звертаємось із наполегливим проханням терміново погасити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання!
     
         В складних умовах сьогодення ми повинні розуміти, що перебіг опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії, отримання номінацій на газ для роботи котельних підприємства у штатному режимі.
     
          Станом на 06.12.2017 року заборгованість безпосередньо споживачів–фізичних осіб складає 46,2 млн.грн.
     
         Звертаємо увагу боржників, що своєчасне та добровільне погашення заборгованості за послуги централізованого теплопостачання дасть вам можливість уникнути примусового стягнення вказаної заборгованості, зокрема шляхом її стягнення державної виконавчої служби через накладання арешту на рухоме та нерухоме майно, його примусової реалізації, звернення стягнення на заробітну плату та пенсію.
     
          Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання без комісійного збору.
     
         Боржники підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, можуть звернутись до абонентного відділу для укладення договору реструктуризації заборгованості та уникнути стягнення заборгованості у примусовому порядку.
     
         Прийом громадян абонентним відділом та фахівцями по роботі із зверненнями громадян здійснюється з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 (у п’ятницю до 16.00) за адресою: вул. Гришина (Кутузова) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок: 56-15-02, 56-15-19
     
     Адміністрація ДП "Кіровоградтепло"
     
    Нагадаємо: «Кіровоградгаз» знову погрожує відключити котельні