У Кропивницькому мати здала свого сина-наркодільця поліції (ФОТО)

  • 5 груд. 2017 15:12
  • 1572
    • Новина У Кропивницькому мати здала свого сина-наркодільця поліції (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські Кропивницького затримали осіб, які саме займалися приготуванням наркотичних засобів. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Сьогодні, 5 грудня, близько 12 години на лінію 102 надійшов виклик «Інші наркозлочини». Подзвонила жінка, яка втомилася боротися із небезпечною звичкою свого сина. Вона повідомила, що її син разом із своїм товаришем, перебуваючи в її приватному домоволодінні по провулку Сосновому, займаються приготуванням наркотичних засобів.
     
    За адресою виклику був спрямований екіпаж патрульних поліцейських. Прибувши за місцем виклику, патрульні із дозволу господарки зайшли у двір. На прибудинковій території правоохоронці побачили двох чоловіків, які саме займалися приготуванням на відкритому вогні речовини, ймовірно, наркотичного походження.
     
     
    Помітивши поліцейських, чоловіки спробували вилити на землю вже приготовлену рідину. Після чого вдалися до втечі, але відразу ж були затримані патрульними.
    На місці події правоохоронці виявили пляшку із рідиною бурого кольору, органічні компоненти рослин маку. Зі слів матері, син готував ці засоби не лише для власного споживання, а ще й мав на меті їх продаж.
     
     
    На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, до приїзду яких патрульні забезпечили охорону місця події. Громадян було передано слідчим для з’ясування усіх обставин справи.
     
     
    Нагадаємо: За фактом смертельної ДТП в Кіровоградському районі поліція відкрила кримінальне провадження