Спецінспекція штрафує кропивницькі підприємства за відкриті люки

  • 23 лист. 2017 13:31
  • 1526
    • Новина Спецінспекція штрафує кропивницькі підприємства за відкриті люки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники спецінспекції складають протоколи на керівників підприємств за ненакриті каналізаційні люки. Про це повідомляє на ФБ Андрій Максюта, начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради. 
     
    "Зранку інспектори Спецінспекції склали 10 протоколів на відповідального керівника "Укртелекому" за відкриті люки. І кожного дня не сидимо склавши руки. Ведеться робота по виявленню, документуванню і вживаються дієві заходи. 
     
     
    Вчора ж за нашими приписами балансоутримувачі накрили 7 люків - на водопровідно-каналізаційних мережах.
    Ще нараховано більше півсотні відкритих люків по місту. Це різні мережі. Деякі організації накривати не поспішають, або відмовляються. Такі, як "Укртелеком" та ДП "Кіровоградтепло" ТОВ ЦНТІ "УНГА" (приватне підприємство, яке взагалі працює 3 дні на тиждень). Так, на них, ймовірно, буде накладено адміністративні штраф, але ЛЮКИ ТРЕБА НАКРИВАТИ!!! 
    А одні взагалі сьогодні заявили: "Накривать не будемо, бо немає чим, і взагалі в нас вночі вкрали ще 8 кришок і викрали кабелі. Будемо юристів підключати, щоб нас не оштрафували".
     
     
    Та мене такі пояснення не влаштовують. І мешканців міста вони не влаштовують.
    НАКРИВАТИ ТРЕБА! І КРАПКА! Не чекаючи, поки до відкритого люку впаде людина, або потрапить колесо автомобіля. Це безпека громадян!! Варто і іншим інстанціям підключатися до роботи. Поки не сталося лиха. 
    Зникають люки щодня. Та й не лише люки, крадуть все металеве)... Але це вже інша історія..."
     
     
    Нагадаємо: Зелений вандалізм по–кропивницьки. Одних покарають, а інших шукають