"Інтер" презентує три крутих європейських серіала

  • 10 лист. 2017 16:10
  • 1305
    • Новина «Інтер» презентує три крутих європейських серіала Ранкове місто. Кропивницький
     
    "Інтер" познайомить своїх телеглядачів з найкращими сучасними європейськими телефільмами. З 10 листопада на телеканалі стартує прем'єрна лінійка "Сильні серіали". Щоп'ятниці та щосуботи о 22:00 в ефірі "Інтера" - найгучніші та найцікавіші серіали останніх років виробництва Франції, Німеччини, Італії та інших країн.
     
    Відкриває нову серіальну лінійку на "Інтері" прем'єра 8-серійної німецької шпигунської драми "Німеччина-83", приурочена до річниці падіння Берлінської стіни. У головних ролях - Йонас Ней, Марія Шрадер і Ульріх Нетен. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про 24-річного шпигуна, відправленого зі спеціальною місією зі Східної Німеччини в Західну. Дія телефільму відбувається на початку 80-х років. "Холодна війна" в розпалі, і протистояння двох наддержав - США і СРСР - цілком може перерости у збройний конфлікт. Але поки все обмежується прихованою війною спецслужб, що торкнулася в тому числі і Німеччини, розділеної після закінчення Другої світової війни на дві частини - НДР і ФРН. Очікується введення американського озброєння в Західну Німеччину. Східна Німеччина - в бойовій готовності. Вихідця з НДР, 24-річного Мартіна Роха, вербують в агенти Штазі і відправляють у ФРН. Він поступає на військову службу. Хлопець потрапляє в новий світ, в якому поряд із таємницями та інтригами він стикається з небаченими раніше досягненнями цивілізації. Мартін навіть не здогадується, що саме йому судилося врятувати світ і запобігти помилці, яка може привести до початку ядерної війни.
     
     
    Також у рамках лінійки "Сильні серіали" "Інтер" покаже одразу три сезони пригодницького серіалу "Бюро легенд. Головну роль у картині зіграв відомий актор Матьє Кассовіц ("П'ятий елемент", "Амелі", "Мюнхен"). Його герой - агент французької розвідки Малотрю - після успішного завдання повертається на батьківщину з Сирії, де провів останні шість років, працюючи під прикриттям. Всупереч інструкціям і прийнятій процедурі, він не повертає собі справжнє ім'я та особистість, а продовжує жити чужим життям. У 2016 році "Бюро легенд" визнали найкращим французьким серіалом. 
     
    Окрім того, глядачі "Інтера" побачать прем'єру 10-серійної нашумілої драми "Молодий папа" з Джудом Лоу і Дайан Кітон у головних ролях. Серіал розповідає про 47-річного кардинала Ленні Белардо, який став одним з наймолодших в історії пап - Пієм XIII. Отримати посаду глави католицької церкви він зміг завдяки інтригам досвідчених кардиналів із протиборчих кланів. Вони обрали Ленні як компромісну фігуру, щоб маніпулювати молодим, не маючим зв'язків у Ватикані новообраним Папою Римським. Але все вийшло зовсім не так, як планувалося...
    Яскраві характери, захоплюючі пригоди, заплутані інтриги, екшен і, звичайно ж, любов - у кращих європейських телефільмах останніх років. Дивіться щоп'ятниці і щосуботи на телеканалі "Інтер" о 22:00 "Сильні серіали".