В районі Бєляєва може з'явитись фітнес-екомістечко та "Зелений театр"

  • 9 лист. 2017 16:45
  • 1934
    • Новина В районі Бєляєва може з'явитись фітнес-екомістечко та «Зелений театр» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Треба тільки проголосувати! Голос кожного надважливий! Приєднуйтесь!
     
    Громадський простір «Зелений театр» -  це багатофункціональний громадський простір для сімейного відпочинку, спілкування й натхнення, освіти й загального розвитку містян. Це культурний об'єкт для соціального лекторію, безкоштовних кінопоказів під відкритим небом, концертів, творчих вечорів та різноманітних масових заходів.
     
    Фітнес-екомістечко на Бєляєва - це проект націлений на реалізацію потреб мешканців мікрорайонів Бєляєва, Волкова, Озерної Балки та Нової Балашівки у занятті спортом, пропагування серед населення здорового способу життя, відволікання молоді від комп’ютерних ігор та шкідливих звичок.
    Проектом передбачається створити спортивну локацію, обладнану сучасними вуличними тренажерами та безпечним штучним покриттям, яка буде загальнодоступною для будь-якого мешканця міста на території НВО №8.
     
    • Щоб проголосувати онлaйн достaтньо відкрити відповідну сторінку тa підтримaти проект, який нaйбільше сподобaвся, через BankID.
    • Проголосувaти пaперовим бюлетенем можнa в приміщенні міської рaди Кропивницького (ЦНAП) з 10 до 16 години (з собою мaти пaспорт).
    8-М Фітнес-екомістечко на Бєляєва  -  щоб підтримати, натисніть
     
     
     
     
    .