Кого у Кропивницькому обрали головою комісії замість зниклого депутата?

  • 7 лист. 2017 17:36
  • 1159
    • Новина Кого у Кропивницькому обрали головою комісії замість зниклого депутата? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 7 листопада, пройшло чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань власності, яке провів її голова Олександр Чудний. Про це повідомляє сайт Кіровоградської обласної ради.
     
    Під час засідання членами постійної комісії з питань власності порушено питання щодо переобрання секретаря постійної комісії. Замість депутата обласної ради Ярослава Бублика секретарем постійної комісії з питань власності обрано депутата обласної ради - Павла Сороку.
     
    Разом із тим, депутати розглянули та підтримали внесення змін до рішення обласної ради від 23 грудня 2016 року № 198 “Про обласний бюджет на 2017 рік” та до програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2017 рік, що плануються до розгляду на п'ятнадцятій сесії обласної ради. Підтримали пропозиції щодо змін до проектів рішень обласної ради “Про списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області” та “Про безоплатну передачу майна”. Розглянули питання про керівників Піщанобрідської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Кіровоградської обласної ради та Автомобільної бази Кіровоградської обласної ради.
     
    Крім того постійна комісія розглянула низку майнових питань.
     
    З усіх питань, розглянутих постійною комісією, прийнято відповідні висновки і рекомендації
     
     
    Нагадаємо: Депутата Кіровоградської обласної ради розшукує СБУ