На Кіровоградщині щороку збільшується кількість юних фотоаматорів

  • 7 лист. 2017 09:16
  • 1906
    • Новина На Кіровоградщині щороку збільшується кількість юних фотоаматорів Ранкове місто. Кропивницький
     
    На цій одностайній думці зійшлися члени журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Моя Україно!» під час підбиття підсумків його проведення комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» наприкінці минулого тижня у місті Кропивницькому.
     
    Для участі в заході було подано з усіх без винятку сільських районів та міст області 306 робіт, оцінювання яких проводилося за трьома номінаціями - молодша група (7-10 років), середня група (11-14 років) та старша група (15-18 років). До слова, це значно більше минулорічного показника.
     
     
    Умовами заочного конкурсу передбачалася участь юних фотоаматорів у десяти номінаціях. Найбільшу кількість з них було представлено у номінаціях портрет (репортажний та студійний), пейзаж, натюрморт, репортажне фото, мікрофотографія, флора та фауна, побутові або жанрові фотографії, архітектура.
     
     
    Із загальної кількості надісланих світлин кращими за композицією та вирішенням теми членами журі було відібрано понад 80 робіт, автори яких, переможці та призери, будуть нагороджені Дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації – організатора проведення масового заходу серед учнівської молоді та гуртківців центрів дитячої та юнацької творчості області. А до Києва для участі в заключному етапі Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Моя Україно!» відібрано 31 роботу з числа тих, які визначені журі найкращими серед і надісланих робіт. Тож побажаймо щасливчикам перемоги і на більш високому рівні фотомистецтва!
     
    Анатолій Саржевський, 
    член журі конкурсу 
    фото автора