Нечемні кропивницькі водії займають місця парковки для людей з інвалідністю

  • 6 лист. 2017 17:04
  • 1382
    • Новина Нечемні кропивницькі водії займають місця парковки для людей з інвалідністю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні поліцейські Кропивницького черговий раз евакуювали автомобіль, який був припаркований на місці для авто людей з інвалідністю. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького. 
     
    Сьогодні, 6 листопада, патрульні вкотре евакуювали транспортний засіб, який стояв із порушенням правил дорожнього руху. Автомобіль було припарковано на місці, що призначене для стоянки транспортних засобів, які перевозять людей з особливими потребами.
     
    Нагадаємо, що з 26 жовтня 2017 року в нашій країні були запроваджені зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, що посилюють відповідальність водіїв, які паркуються на місцях для інвалідів, не маючи на те законних підстав.
     
     
    Згідно нормативних документів, штраф за таке правопорушення складатиме від 60 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1020 – 1700 гривень). Також патрульні поліцейські отримали повноваження евакуйовувати автомобілі, що займають місця для інвалідів.
     
    Загалом за період дії вищезазначених змін законодавства патрульними поліцейськими нашого міста було притягнуто до відповідальності 12 водіїв, які припаркували авто на місцях для інвалідів. Два транспортні засоби було евакуйовано.
    Шановні водії, Управління патрульної поліції в місті Кропивницькому закликає Вас бути толерантними та дотримуватися правил стоянки!
     
    Нагадаємо: У селищі Новому сталася ДТП з п’яним водієм