За яким розкладом ходитимуть нові автобуси у Кропивницькому? (ГРАФІК)

  • 3 лист. 2017 12:35
  • 9500
    • Новина За яким розкладом ходитимуть нові автобуси у Кропивницькому? (ГРАФІК) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нові зручні великомістні комунальні автобуси з’єднали відродженим маршрутом №118 Велику Балку з центром Кропивницького, про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.
     
     
    Учора, 2 листопада, у Кропивницькому на маршрут №118 виїхали ще два великогабаритних пасажирських автобуси. Відновленим маршрутом у новому комунальному транспорті проїхався та поспілкувався із кропивничанами міський голова Андрій Райкович.
     
     
    За словами керівника КП «Електротранс» Олександра Луценка, автобус №118 курсуватиме відповідно до затвердженої схеми руху, за маршрутом “Велика Балка – Центральний ринок”: по вулицях Запорозька (Далекосхідне кладовище) – Чайковського – Архітектора Паученка – Олександрійська – Шевченка - Євгена Чикаленка – провулок Училищний – Вокзальна – проспект Винниченка – площа Богдана Хмельницького – Преображенська – Кропивницького – Архітектора Паученка – Олександрійська – Архітектора Паученка - Чайковського – Запорозька.
     
     
    - Автобуси поки що працюють у тестовому режимі, і графіки руху ще коригуватимуться, - відзначив Андрій Райкович. - Але головне на сьогодні завдання автобуси вже виконують - зранку дають можливість людям зручно та комфортно дістатись на роботу чи навчання, а увечері повернутись додому. Набагато якіснішими стали перевезення пільгових категорій населення. Ми врешті досягли того, чого не могли довгий час домогтись від приватних перевізників: поваги та нормальних умов проїзду для пільговиків.
     
     
    За словами керівника управління транспорту та зв’язку міської ради Олександра Вергуна, працівники управління розвитку транспорту та зв’язку спільно із КП “Електротранс” щодня аналізують пасажиропотік на маршрутах, якими курсують нові автобуси.
     
    - Кожного дня ми спостерігаємо позитивну тенденцію до збільшення кількості пасажирів у комунальному транспорті, - наголосив Олександр Вергун. - Також ми продовжуємо приймати пропозиції, як від мешканців, так і від депутатів місцевих рад щодо коригування графіків відправлення автобусів з кінцевих зупинок. Коли завершиться етап коригування графіків - вони будуть розміщені у всіх нових автобусах.
     
     
    Олександр Вергун також додав, що найближчим часом нові автобуси виїдуть на маршрути №116 (Никонорівка — селище Нове) та №104А (пл. Б. Хмельницького — Телецентр)
     
     
    Райкович покатався на новому автобусі (ФОТО)