Нарешті фанати діждалися перемоги від кропивницької «Зірки»

  • 30 жовт. 2017 14:07
  • 1116
    • Новина Нарешті фанати діждалися перемоги від кропивницької «Зірки» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ну нарешті! Після тривалого періоду програшів та нічиїх кропивницька «Зірка» здолала на своєму полі 29 жовтня полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0.
     
    Перший тайм розпочався з обопільних атак, серед яких домінували випади полтавців. Кропивничани здебільшого здійснювали контратаки. І одна з них стала успішною: з подачі головою Максима Прядуна наш Олексій Чичиков на 19-й хвилині матчу з 20 метрів перекинув м’яч через воротаря, який необачно вийшов занадто далеко зі свого «робочого місця». Таким чином і було відкрито рахунок у матчі.
     
     
    Пропустивши гол, «Ворскла» розпочала активно штурмувати підступи до воріт «Зірки», однак цього дня знову бездоганно грав воротар кропивничан Євген Паст, який вдало обирав позиції. Гостям же явно не щастило, бо постійно пробивали в руки нашого голкіпера.
     
     
    Уже в другому таймі полтавці втратили стовідсотковий шанс на нічию: В’ячеслав Шарпар сильним ударом ледь не зламав поперечину воріт кропивничан. Надалі таких моментів у гостей до кінця гри вже не було. Довгоочікувана перемога дала можливість нашим землякам дещо поліпшити свої позиції, однак навіть зараз від останнього місця в турнірній таблиці їх відділяє лише три очки. Тож у виїзній грі з рівненським «Вересом», що відбудеться четвертого листопада, програвати їм не можна.
    Потрібна щонайменше — нічия, а найкраще — перемога!
     
    Юрій Сергійчук
     
    Фото gre4ka.info
     
    Нагадаємо: Кропивницькі борці привезли три золоті медалі з Берліну (ВІДЕО)