Кропивницький міський осередок "Свободи" провів перші відкриті збори (ВІДЕО)

  • 13 жовт. 2017 08:45
  • 1246
  • На збори прийшли члени партії та прихильники політичної сили. Голова міської організації Сергій Капітонов розповів присутнім про перебіг подій у країні і про ставлення ВО "Свободи" до критичних ситуацій: таких як вибух на складі у Калинівці, прийняття закону про Донбас у Верховній Раді, а також референдум в Каталонії.

    Сергій Капітонов детально розповів кропивничанам про останнє засідання сесії Кіровоградської міської ради, на якій розглядалось питання про виділення 100 гектарів землі ТОВ "Екобезпека - К"  для побудови сміттєпереробного заводу. Більшість депутатів міськради проголосувало за таке рішення.

    За словами свободівця, фірма, яка нібито бере на себе зобов'язання побудувати в Кропивницькому сміттєпереробний завод, насправді існує лише на папері, і то – впродовж кількох місяців. Крім того, статутний капітал фірми, утвореної в серпні цього року, становить лише одну тисячу гривень.

    Націоналісти заявляють, що настільки бездумне, але дуже потрібне для певних осіб рішення є злочинно безвідповідальним, оскільки гарантії того, що на виділеній землі колись стоятиме сміттєпереробний завод, немає ніякої. Та найбільше насторожує той факт, що віддати 10 га землі намагалися з особливою поспішністю.

    Депутат міської ради від ВО "Свобода" Геннадій Маламен, до речі, самий молодший депутат міськради, роз’яснив містянам певні законопроекти націоналістичної партії.

    На завершення заходу традиційно націоналісти виконали Славень України. Дехто з прихильників запропонував вивчити увесь текст державного гімну, адже українці традиційно виконують лише перший куплет.

    Відтепер відкриті збори будуть проходити щочетверга у будину профспілок о 18:00, на які можуть приходити усі бажаючі кропивничани і поставити свої запитання. У подальшому на такі збори будуть запрошуватись і депутати Кіровоградської обласної ради від ВО "Свобода".

    Олена Скочко

    Нагадуємо: Кому міська рада Кропивницького виділила 10 гектарів землі?

     Хто у Кропивницькому хоче отримати 10 гектарів замлі?