Бібліотека Чижевського пропонує читачам книгу нобелівського лауреата

  • 12 жовт. 2017 14:34
  • 1207
    • Новина Бібліотека Чижевського пропонує читачам книгу нобелівського лауреата Ранкове місто. Кропивницький
     

    Нещодавно в Стокгольмі оголосили лауреата однієї з найпрестижніших нагород, що вручається щорічно за вагомий внесок у світову культуру, - Нобелівської премії з літератури.
     
    У 2017 році премію присуджено британському письменникові японського походження Кадзуо Ішіґуро. Його книжка "Не відпускай мене" — це довга дорога зі спогадів, відчуттів, одкровень, які поволі вибудовують для героїв нову картину світу, пронизлива історія, яка по праву входить до переліку найкращих англійських творів усіх часів. 
     
    "Не відпускай мене" у перекладі Софії Андрухович — перша книжка Кадзуо Ішіґуро, видана українською мовою. Оформили видання Назар Гайдучик та Оксана Йориш, роботи яких наче споп-кадри з намальованого кіно додали тонкій емоційній напрузі тексту ще й гри світлотіней та динамічних акцентів. 
     
    За словами Софії Андрухович "Не відпускай мене" - роман не тільки про те, що в недалекому майбутньому може стати реальністю, але й про реальну і незмінну людську суть, про близькість між живими істотами, про крихкість цього ось життя. 
     
    Видання є у відділі обслуговування користувачів, запрошуємо до читання.
     
    Нагадуємо: виходить у друк брошура про Холодноярську республіку