На Кіровоградщині поліцейські вилучили у домівках жителів коноплю

  • 11 жовт. 2017 14:22
  • 1109
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські вилучили у домівках жителів коноплю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Запаси нарковмісних рослин працівники поліції виявили під час обшуків у двох мешканців у місті Олександрія. За вчинене особам загрожує покарання до 3 років обмеження волі. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Дільничні офіцери поліції отримали інформацію про те, що місцеві жителі у сусідніх мікрорайонах міста займаються вирощуванням коноплі. Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та у подальшому отримано дозвіл суду на проведення обшуку. У результаті в обох обійстях поліцейські виявили вже зібраний "наркоурожай" у значній кількості, - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статі передбачено покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження волі.
    Вилучені наркотичні речовини направлено на експертизу. За отриманими висновками фахівців буде остаточно кваліфіковано дії осіб.
     
    Напоминаем: кропивницкие сотрудники специнспекции отравились во время рейда